AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Evander Sno heeft de clubs voor het uitkiezen

Evander Sno staat in de belangstelling van een aantal clubs. De middenvelder van RKC heeft zich in korte tijd ontpopt tot onmisbare schakel en heeft nu de clubs voor het uitkiezen.

Sno, die bij Ajax niet meer op een plek bij de A-selectie kon rekenen, maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap naar RKC. Zijn contract loopt tot eind van het seizoen, maar de club uit Waalwijk wil de 24-jarige middenvelder graag langer aan zich binden. Dit zal bijna een onmogelijke opgave worden, aangezien Sno belangstelling geniet van andere Eredivisie-clubs en een aantal buitenlandse ploegen.

‘De belangstelling is nu al concreet’, meldt zaakwaarnemer Chiel Dekker zaterdag in De Telegraaf. ‘Maar in principe maakt Evander het seizoen af bij RKC. Daarna overleggen de club en de speler of ze met elkaar verdergaan.’

Evander Sno speelt na zijn hartstilstand met een defibrillator in zijn borst. In de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles greep de middenvelder opeens naar zijn borst en werd hij uit voorzorg naar de kant gehaald. De schrik was enorm, maar onderzoek wees uit dat er gelukkig niks aan de hand was.

‘Ik ben gezond en verkeer in een goede conditie’, aldus Sno. ‘Ik heb een prima trainingsweek achter de rug met RKC en heb ook alweer een wedstrijd tegen Bayer Leverkusen in de benen. Leverkusen is een Duitse Bundesliga-club, tegen zulke clubs moet je topfit zijn.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *