‘Eriksen wil dat Ajax minimaal 15 miljoen euro aan hem verdient’

ajaxreportsAjax lijkt deze zomer afscheid te moeten gaan nemen van Christian Eriksen. De 21-jarige Deen vertrekt echter niet zomaar, hij wil dat de Amsterdammers goed aan hem verdienen.

Eriksen speelt inmiddels zo’n vijf jaar in het rood-wit van Ajax. “Je ziet spelers hun shirt wel eens kussen, zo veel geven ze om die club”, zegt zaakwaarnemer Martin Schoots in het Algemeen Dagblad. “Om dat een jaar later bij een ander shirt te doen. Bij Christian zit de liefde aan de binnenkant.”

“Ik zie het nog voor me dat hij als zestienjarige zijn eerste Ajax-shirt mee naar huis nam, naar zijn jongenskamer in Denemarken. Hij is nog steeds trots dat hij bij Ajax speelt. Misschien dat het voor sommige mensen te romantisch klinkt, maar Christian is daarin heel authentiek en wil Ajax iets teruggeven.”

Naar verluidt denkt Ajax, maar ook het kamp van Eriksen, voor komende zomer aan een transfersom van zo’n vijftien tot twintig miljoen euro. Vertrekt de middenvelder niet, dan gaat hij zijn contract verlengen. Want onder geen beding wil Eriksen transfervrij de deur van de Amsterdam Arena uitlopen.

The post ‘Eriksen wil dat Ajax minimaal 15 miljoen euro aan hem verdient’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *