‘Eriksen vindt Manchester City een interessante optie’

ajaxreportsChristian Eriksen praat, zo naar het einde van het seizoen, steeds meer over zijn toekomst, die volgens hemzelf ook best bij een club als Manchester City kan liggen.

‘Of ik bij clubs als Manchester City of Paris Saint-Germain zou kunnen voetballen? Waarom niet? Voor mij zijn er een paar dingen belangrijk: dat ik een goed gevoel heb bij de club. Dat die voetbal speelt waarin ik het best tot mijn recht kom. En dat ik me kan ontwikkelen. Ik wil een betere voetballer worden’, vertelt de Deen in het AD.

De Premier League is voor Eriksen sowieso een serieuze optie. ‘Daar ligt wel veel ruimte, dus dat zou best kunnen. Mocht ik de overstap maken, dan kies ik voornamelijk voor de club. Dat kan ook in Italië of Spanje zijn. Spaanse les heb ik ooit wel gehad, twee jaar geleden met Nicolai Boilesen. Leek ons sowieso handig, maar na twee keer hadden we ineens weer een druk programma en hebben we het laten versloffen. De Nederlandse competitie is eigenlijk een mix van Spanje en Engeland.’

The post ‘Eriksen vindt Manchester City een interessante optie’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *