‘Eriksen eist info over interesse van Manchester United’

Verschillende grote Britse tabloids hebben in de nacht van zaterdag op zondag groot uitgepakt op hun websites met nieuws over Christian Eriksen. Volgens onder meer The Sun en The Mirror heeft de Deen een gesprek met Ajax aangevraagd over een mogelijke transfer.

De 20-jarige international zou van derden vernomen hebben dat Ajax met twee geïnteresseerde clubs in gesprek zou zijn gegaan en dat Ajax 25,5 miljoen euro wenst te vangen voor de speler. Van het Russische Zenit St Petersburg is bekend dat zij Ajax al polsten over Eriksen en de speler zelf wil nu van Ajax weten of het klopt dat ook Manchester United zich heeft gemeld met een bod. Volgens de tabloids staat er daarom binnen een week een gesprek gepland tussen Eriksen en Marc Overmars, de nieuwe directeur voetbalzaken van Ajax.

Eriksen zou graag naar Manchester United willen verkassen en naar verluidt is de Engelse grootmacht bereid om het door Ajax gewenste bedrag op tafel te leggen. De tabloids melden tevens dat Ajax er al in het diepste geheim in is geslaagd om Adam Maher van AZ vast te leggen als de vervanger van Eriksen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *