‘Er is meer interesse voor Theo Janssen’

Het lijkt er op dat er meer belangstelling is voor Theo Janssen. Dat geeft hij min of meer toe in gesprek met NU Sport na afloop van Southampton-Ajax (0-1).

‘Of er nog meer interesse is? Misschien wel. Maar nogmaals: het is niet aan mij. Dat ligt aan die twee of misschien drie clubs’, laat Janssen weten.

Hij wilde er niet meer over kwijt. ‘Ik ga er niets over zeggen. Ja, ik heb altijd gezegd dat ik een keer wil terugkeren bij Vitesse, dat klopt. Maar wanneer dat is, weet ik niet. Dat ligt niet aan mij.’

Het verraste Janssen dat Vitesse contact opnam met Ajax. ‘Want ik heb niet met iemand gesproken van die club. Dat heeft geen zin. Eerst moeten de clubs eruit komen, dan ga ik me er pas mee bemoeien. Ik heb wel heel veel reacties gehad op het nieuws. Ik moest mijn telefoon twee keer opladen.’

Janssen heeft het nog naar zijn zin bij Ajax zegt hij. ‘Je hebt me vandaag zien spelen. Vond jij dat ik het nog naar mijn zin had?’, reageert Janssen geprikkeld.

De middenvelder gaat er waarschijnlijk van uit dat hij basisspeler is komend seizoen. ‘Ik weet het niet. De spelers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *