AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Eljero Elia vertrekt bij Juventus’

Eljero Elia heeft tegenover Eredivisie Live aangegeven dat hij deze zomer vertrekt bij Juventus. De oud-speler van ADO Den Haag, FC Twente en HSV kwam afgelopen seizoen amper aan spelen toe in Turijn en wil graag weer plezier hebben.

‘Ik heb al met Juventus afgesproken dat ik wegga’, vertelt Elia openlijk. ‘Naar welke club weet ik nog niet, maar ik hoor wel van mijn zaakwaarnemer wanneer er iets speelt. Bij Juventus speel ik niet meer, dat hebben ze ook tegen mij gezegd. Zij willen dat ik weer plezier heb en ga spelen en dat wil ik ook.’

Elia werd de afgelopen maanden veel in verband gebracht met Ajax die dringend op zoek zijn naar versterking op de flanken. Luciano Narsingh is eerste keuze, maar daarna komt hoogstwaarschijnlijk ook Elia weer in beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *