‘Dmitry Bulykin moet opvolger worden van Luuk de Jong bij FC Twente’


Dmitry Bulykin wordt waarschijnlijk de nieuwe spits van FC Twente. Dat meldde zijn zaakwaarnemer donderdag. Glynor Plet is het kind van de rekening en vertrekt eventueel naar NEC.

Bulykin was tijdens het afgelopen seizoen in dienst van Ajax, waar hij in negentien duels negen doelpunten maakte. De bonkinge aanvaller was echter vaak bankzitter en dat was voor zowel Ajax als Bulykin de reden om uit elkaar te gaan. De oud-speler van ADO Den Haag trainde afgelopen weken nog wel mee met de eerste selectie van de landskampioen.

Twente hapt nu toe en neemt de transfervrije spits over. In Enschede heeft Bulykin de zware last om De Jong op te volgen. Het broertje van Siem de Jong vertrok deze week naar Borussia Mönchen Gladbach voor vijftien miljoen euro. Grote vraag is of Bulykin de rol van nieuwe spits alleen mag invullen. Steve McLaren gaf al aan dat hij graag een ervaren, maar ook een nieuwe jonge spits wil.

Plet was in de Europese wedstrijden de spits bij Twente, maar hij is na een half jaar alweer overbodig. Op huurbasis is NEC de beste gegadigde, maar ook VVV en PEC Zwolle hebben interesse.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!