Djuricic: ‘Om voetbaltechnische redenen niet naar Ajax’

ajaxreportsFilip Djuricic zal na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk verkassen naar Benfica. De Serviër kon ook naar Ajax maar zag dit, volgens eigen zeggen, om voetbaltechnische redenen niet zitten.

De jonge aanvaller ziet zich zelf niet spelen in het 4-3-3 systeem zonder een echte ‘nummer tien’. Hij zegt er het volgende over: ‘Het Ajax-systeem staat vast en daar zag ik mezelf geen rol in spelen. Ik ben geen buitenspeler en ook geen links- of rechtshalf. Daar ben ik tegen Frank de Boer en Marc Overmars eerlijk over geweest. Ik wilde wachten op de club waar ik wel goed zou passen.’ Bij Benfica ligt voor de middenvelder een plek recht achter spits Oscar Cardoza in het verschiet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *