AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Die Ajax-speler heeft chronisch ruzie met de bal’

Sportjournalist Valentijn Driessen heeft nog altijd geen hoge pet op van Ajax-aanvaller Chuba Akpom. Hij denkt dan ook niet dat hij de man is die de Amsterdammers nodig hebben in de punt van de aanval.

“In Amsterdam bij Ajax doen ze het met helden, niet met antihelden”, schrijft Driessen in De Telegraaf. “Tot dit dramatische seizoen. Nu alle helden zijn gevlogen uit de Johan Cruijff ArenA vermaakt het immer verwende Ajax-publiek zich noodgedwongen met de antiheld Akpom.”

“Akpom beweegt met zijn 1.86 meter niet als een hinde, zoekt regelmatig ruzie met de bal, houdt voornamelijk de bank warm, is in de combinatie niet bepaald verfijnd, mist snelheid, klaagde toen hij zonder familie aan zijn lot werd overgelaten in een duur hotel en ondanks tien jaar profvoetbal weet nog steeds niemand of hij een centrumspits of een valse spits is.”

“Maar Chuba Akpom is een leuke naam, de voetballer loopt zich een slag in de rondte, kan aardig koppen en is gespecialiseerd om als invaller intikkertjes te maken”, aldus Driessen.

Het bericht ‘Die Ajax-speler heeft chronisch ruzie met de bal’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *