Derk Boerrigter maakt er twee bij rentree voor Jong Ajax


Derk Boerrigter speelde maandag een helft mee met Jong Ajax tegen Jong Heracles Almelo en voor de vleugelspeler betekende dit de eerste minuten na maandenlang blessureleed. ‘Het is echt genieten om weer op het veld te staan,’ laat Boerrigter na afloop weten aan Ajax.nl.

‘Om dan ook nog twee keer te scoren is helemaal lekker. Ik had wel pijnstillers gekregen, maar ik kon vrij spelen’, legt de Ajacied uit. ‘Het was wel even wennen om de een-tegen-een acties op te zoeken, maar ik had mijn ritme snel gevonden. Ook fysiek gezien ging het goed. Ik wilde heel graag, maar het was verstandig om het bij één helft te laten.’


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!