Dejan Meleg: ‘Ik wil een legende worden bij Ajax’

ajaxreportsDe transfer van Dejan Meleg van Vojvodina naar Ajax had heel wat voeten in aarde. Na een jaar kon de jonge Serviër eindelijk naar Amsterdam, waar hij dinsdag zijn debuut voor Jong Ajax kan maken. De allrounder kan zelf niet wachten om weer een wedstrijd te spelen, want dat deed hij bij zijn oude club al ruim een jaar niet.

Hij heeft daardoor heel wat in te halen. “Eigenlijk moet je op mijn leeftijd wedstrijden spelen, dat heb ik lange tijd niet kunnen doen. Ik wist dat ik uiteindelijk naar Ajax zou gaan, daar kon ik aan vasthouden”, keek hij terug op zijn laatste maanden in het Servische voetbal. “Ik wil hier laten zien dat Ajax niet voor niets een jaar op mij heeft gewacht.”

De verwachtingen rondom de 18-jarige Meleg zijn hooggespannen. Zelf hoopt hij in het lopende seizoen stiekem op een debuut in het eerste elftal. “Ronald de Boer zei dat zijn broer Frank heel tevreden over mij was. Als ik zo door zou gaan, zou hij me zeker een kans geven”, maakte hij al indruk op de trainingen. “Het voelt ook goed om hier te zijn, bij Ajax hebben altijd veel jonge spelers gespeeld.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *