‘De Ligt is een interessante speler, maar Bayern moet zelf verdediger opleiden’

Youri Mulder vindt Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt genoeg potentie hebben om voor Bayern München te spelen, maar vindt dat de Duitsers eerst in eigen land en in de eigen opleiding naar versterkingen moeten kijken.

Mulder begrijpt dat Bayern De Jong en De Ligt in de gaten houdt. “Dat zijn hele goede spelers met veel potentie, en ze zijn ook zeker interessant voor Bayern. Maar ik vind dat men eerst in Duitsland naar nieuwe spelers moet zoeken”, vertelt hij in gesprek met BILD.

Volgens Mulder gaat het dan alleen om aanvallers. “Een verdediger voor het eerste team moet Bayern zelf opleiden en groot maken. In de nabije omgeving zich geen enkele andere Bundesligaclub, dan zijn er toch zeker genoeg talenten voor Bayern? Dan moet men toch eigenlijk geen Niklas Süle van Hoffenheim hoeven halen.”

Na Ajax – Bayern erkende sportief directeur Hasan Salihamidzic dat de twee Ajax-talenten op het verlanglijstje van de Duitse grootmacht staan. “Het zijn goede spelers en ze hebben allebei ein super Spiel gemacht”, vertelde Salihamidzic aan Kicker

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer