De Boer: ‘Vertrek Sulejmani was het beste geweest’

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met VVV-Venlo had trainer Frank de Boer van Ajax het over het tijdelijke vertrek van Dico Koppers (ADO Den Haag) en Eyong Enoh (Fulham). Beide spelers zijn verhuurd. Ook sprak De Boer zich uit over de situatie met Sulejmani.

“Voor Koppers is het belangrijk dat hij veel minuten op Eredivisieniveau gaat maken. En Enoh is op een leeftijd gekomen dat hij wekelijks veel speelminuten wil maken. Dat kan hij bij Fulham in een mooie competitie gaan doen. Hoewel hij hier de laatste tijd niet veel aan spelen toekwam, zullen we hem zeker missen. Zijn inzet op de training en betrokkenheid naar jongere spelers toe maakt hem tot een voorbeeldige prof.”

Ook sprak De Boer dus over Sulejmani. “Voor beide partijen was het het beste geweest als het tot een akkoord met een andere club was gekomen. Helaas is dat niet gelukt. Beide partijen hebben echter met hun volle verstand een contract getekend, dus het komend halfjaar zal Sulejmani zijn pijlen weer op Ajax moeten richten. En als hij zijn best doet komt hij uiteindelijk gewoon weer in beeld voor de selectie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *