AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘De Boer spreekt dinsdag met Sneijder’

Frank de Boer en Rodney Sneijder bespreken dinsdag de toekomst van de middenvelder. Eerder werd al duidelijk dat alleen Geoffrey Castillion en Roly Bonevacia mogen terugkeren. Voor de jonge broer van Wesley lijkt er dus een eind te komen aan zijn Ajax-tijd.

‘Ik heb een voorkeur, maar die spreek ik niet uit. Ik wacht eerst op het gesprek met De Boer, dan kijken we verder. Belangrijkste voor mij is dat ik aan spelen toe kom’, laat de middenvelder weten aan AD Sportwereld.

Sneijder wordt dit seizoen verhuurd aan FC Utrecht, maar dat is vooralsnog geen succes. Hij kwam in het begin veel in actie en was belangrijk, maar vandaag de dag zit de aanvallende middenvelder vaak op de bank of tribune.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *