De Boer: ‘Ik zie liever Zlatan dan Ronaldo op het WK’


ajaxreportsOp 15 en 19 november gaan Zweden en Portugal uitmaken welk land zich plaatst voor het WK van 2014, in de playoffs. Oud-profvoetballer Ronald de Boer kijkt uit naar de dubbele onderlinge clinch, zo zegt hij tegenover de NOS.

“Cristiano Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic. Eentje zal er niet bij zijn en dat is zeker een gemis voor het WK. Dat zal duidelijk zijn”, begint De Boer, die een voorkeur heeft. Ik ben toch meer Zlatan-fan dan Ronaldo-fan. Het is moeilijk uit te leggen waarom, maar Zlatan is toch meer een speler naar mijn hart. Cristiano Ronaldo is natuurlijk één van de beste spelers ooit op deze aarde, maar ik houd niet van zijn maniertjes. Dan zie ik toch liever Zlatan, al is die ook geen lieverdje.”

The post De Boer: ‘Ik zie liever Zlatan dan Ronaldo op het WK’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!