De Boer: ‘Heeft Sulejmani echt gespeeld??’

Miralem Sulejmani maakte tot verrassing van Ajax dinsdag zijn rentree op het veld. De aanvaller kwam namens de Servische nationale ploeg in het veld op bezoek bij Macedonië.

De invalbeurt van de aanvaller kwam als een verrassing voor Ajax. “Heeft hij echt gespeeld?”, vroeg trainer Frank de Boer zich hardop af. Sulejmani kampte lang met een enkelblessure, maar is op de weg terug. Dat hij dinsdag alweer in actie kwam zorgde in Amsterdam voor verbaasde gezichten. “Dit is echt een heel grote verrassing”, zegt De Boer in gesprek met De Telegraaf.

“Als clubs moeten we spelers afstaan aan de nationale teams en kunnen we alleen aangeven wat verstandig is en niet”, vervolgt De Boer. Sulejmani heeft dus iets uit te leggen in Amsterdam. “We zullen sowieso even met de medische staf overleggen.”

“Miralem is voor Ajax een heel dure speler. En als trainer hoop je niet dat je hem weer een paar maanden moet missen. Ik vind dan ook dat een rentree in goed overleg moet gebeuren. En ik denk niet dat dit het geval is geweest. Aan de andere kant ben ik natuurlijk blij dat Miralem kennelijk weer kan spelen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *