AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

De Boer geeft interesse in Simon Poulsen toe

Frank de Boer bevestigt dat Ajax ook denkt aan Simon Poulsen van AZ. Het gerucht hing al in de rondte, maar nu zegt ook de trainer van Ajax het.

‘Het lijkt me logisch dat we ook aan Poulsen denken. Daley Blind doet het nu heel goed als linksback en Dico Koppers heeft er ook al gespeeld, maar Nicolai Boilesen heeft ook volgend seizoen waarschijnlijk nog niet in de inhoud om 34 duels te voetballen’, aldus De Boer.

‘Dan ga je denken. Jeugdspeler Mitchell Dijks komt er namelijk ook aan. En Poulsen is een interessante linksback met aanvallende kwaliteiten. Aan de andere kant kijk ik eveneens naar onze andere spelers op de linkerflank. Ik wil namelijk ook dat onze linksbuiten Derk Boerrigter zijn tegenstander buitenom blijft passeren. Die moet niet alleen maar naar binnen trekken om plaats te maken voor Poulsen.’

De Boer houdt er rekening mee dat Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel vertrekken. ‘Want we verwachten dat Jan net als Gregory van der Wiel vertrekt. Wat dat laatste betreft is het een meevaller dat Ricardo van Rhijn zich zo enorm goed heeft ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *