AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Dario Cvitanich keert terug naar Ajax’

Dario Cvitanich hoeft er vooralsnog niet op te rekenen dat hij na dit seizoen nog in Argentinië speelt. De spits is verhuurd aan Boca Juniors, maar die wilden voor 31 maart niet beslissen over de toekomst van Cvitanich.

Cvitanich gaf in een eerder stadium aan graag bij Boca te willen blijven, maar zijn tijdelijke club had tot 31 maart om te beslissen over een optie tot koop. De Argentijnen wilden langer bedenktijd en daar werkte Ajax, zonder extra vergoeding, niet aan mee. Boca moest 2,5 miljoen euro ophoesten om Cvitanich definitief over te nemen.

Volgens De Telegraaf besloot Jeroen Slop ook om niet in te gaan op de vraag van Boca of Cvitanich niet vijf dagen langer gehuurd kan worden dan 1 juli. In dat geval zou de aanvaller nog mee kunnen spelen in een eventuele finale van de Copa Libertadores. Ajax zei ‘nee’ en daardoor lijkt een terugkeer van de spits onvermijdelijk. Cvitanich kwam in 2008 voor 7,5 miljoen euro naar Amsterdam, maar kon nooit écht een vaste basisplaats veroveren. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *