Danny Blind: ‘Ajax was een verademing, maar ben blij dat ik weg ben’


ajaxreportsDanny Blind was tijdens het begin van de fluwelen revolutie bij Ajax actief als assistent-trainer en vervolgens technisch manager, maar hij verliet de club toen duidelijk werd dat Louis van Gaal niet aan zou treden als algemeen directeur. ‘Ik heb tot op de laatste dag met veel plezier bij Ajax gewerkt; Ajax was een verademing’, laat de Champions League-winnaar weten in gesprek met ELF.

‘Maar ik ben blij dat ik er weg ben, omdat ik met sommige mensen nooit zou willen en kunnen functioneren’, legt Blind, die momenteel assistent is van bondscoach Van Gaal, uit.

The post Danny Blind: ‘Ajax was een verademing, maar ben blij dat ik weg ben’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!