AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Daley Blind wil opvolger van Vertonghen worden’

Daley Blind maakte laatste weken een goede periode door. Hij speelde zich weer in de basis en lijkt tot het einde van het seizoen een vaste waarde als linksback. Frank de Boer gaf onlangs al aan Blind graag voor volgend seizoen bij de selectie te behouden. Het contract van de verdediger bij Ajax loopt nog een seizoen door, dus zou er komende zomer eigenlijk een beslissing genomen moeten worden.

‘Ajax voelt als thuis. Iedereen wil voor deze moie club spelen. Maar ik heb nog niets gehoord. In de winterstop lieten ze me niet gaan, terwijl ik zelf ook niet zomaar naar een andere club wilde. Ik wilde knokken voor mijn kansen. dat heeft goed uitgepakt. Ik ben blij dat ik het vertrouwen heb teruggewonnen,” zo laat hij weten in een interview in het Algemeen Dagblad.

Er worden veel namen genoemd als mogelijke opvolger van Vertonghen. Zelf aast hij ook op die positie. ‘Ik heb aan het begin van het seizoen ook laten zien dat ik centraal kan spelen. Ik weet dat ik het kan. Mijn uiteindelijke doel is ook om daar te komen. Ik ben er niet voor niets door Ajax opgeleid en heb er mijn hele leven gespeeld.

Tekst: Algemeen Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *