‘Dakloze’ Michael Laudrup niet blij met actie van Ajax

ajaxreportsOud-Ajacied Micheal Laudrup is absoluut niet blij met Ajax. Laudrup werd donderdag via een oproep in het Parool opgeroepen voor een rechtszaak. De huidige coach van Swansea City is Ajax nog enkele miljoen verschuldigd. Dit in verband met een belastingzaak uit 1997.

Ajax plaatste donderdag in het Parool een advertentie omdat voor hen zijn woon- en of verblijfsplaats onduidelijk was. ‘Hij wordt nu weggezet als crimineel,’ aldus de Nederlander John van Zweden in het AD. Van Zweden is mede-aandeelhouder van Swansea. Hij heeft vrijdag contact gezocht met Laudrup. ‘Laudrup reageerde met allerlei vragen. Ajax laat in de krant zetten dat onze trainer geen vaste verblijfplaats heeft. Michael is een keurige vent. Nu lijkt het wel alsof hij een zwerver is die onder een brug slaapt. De hele wereld weet dat hij manager is van Swansea City.’

‘Dit is de formele procedure als iemand geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland of daarbuiten heeft. Het was een geschil over bruto- of nettoloon’, aldus een medewerker van Ajax tegen de Telegraaf.

The post ‘Dakloze’ Michael Laudrup niet blij met actie van Ajax appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *