AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Cruijff: ‘Er moet nu worden doorgepakt door Ajax’

Johan Cruijff hoopt dat Ajax zo snel mogelijk een interim-directeur heeft. In de ogen van de voormalig sterspeler is dat belangrijk voor de rust achter de schermen in de komende weken, die ‘beslissend zijn’.

“Intussen zit Ajax in de eredivisie AZ op de hielen. Hopelijk wordt deze opmars niet verstoord door de interne problemen”, schrijft Cruijff in zijn column in De Telegraaf. “Deze week benoemen de leden de nieuwe bestuursraad en zodra die geïnstalleerd is, moet er doorgepakt worden richting het eerste elftal. De komende vijf weken zijn namelijk beslissend voor het volgend seizoen.”

Beslissende weken in een spannende competitie, weet Cruijff “De competitie in Nederland wordt met de week spannender. Na dit weekeinde is de top-6 nog dichter bij elkaar gekomen. Daarom neem ik extra mijn pet af voor AZ, dat als enige Nederlandse club nog voor drie prijzen gaat en bereid is daar alles voor te geven. Ik heb begrepen, dat FC Twente het wat dat betreft in de Europa League tegen Schalke 04 iets anders heeft ingevuld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *