AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Cruijff: ‘Commissarissen liggen nog steeds dwars’

Volgens Johan Cruijff is een definitieve overwinning nog niet aan de orde, ondanks de uitspraak van de rechter. De legendarische nummer veertien van Ajax laat weten dat de overige leden van de raad van commissarissen nog altijd niet klaar zijn.

“Twee weken na de uitspraak van de rechter is er nog niets gebeurd. Net als daarvoor zijn de vier commissarissen nog altijd bezig de trukendoos open te gooien. Dat is jammer, want dit weekeinde is weer gebleken, dat als Ajax de boel snel op de rails krijgt dit seizoen misschien nog leuk kan worden afgesloten”, aldus Cruijff in zijn column in De Telegraaf. De voormalig topvoetballer had ook oog voor de midweekse Europese wedstrijden van Ajax, PSV, FC Twente en AZ.

“Behalve Ajax hebben alle Nederlandse clubs het in Europa uitstekend gedaan. Alleen zal wel duidelijk zijn, dat Manchester United een paar maten groter is dan Steaua Boekarest, Trabzonspor en Anderlecht. En wil je naar de top, dan is Manchester de norm. Dit keer was Ajax nog kansloos tegen de Engelsen”, zag ook Cruijff.

“Op het moment dat Manchester United afstand moest nemen, deden ze dat. Wetende dat ze nog zware maanden in de Premier League voor de boeg hebben, was de ploeg in staat om de wedstrijd tegen Ajax te controleren. Dus werd er geen onnodige kracht verspeeld en waren een paar tempoversnellingen genoeg om een maximaal resultaat te scoren. Zoals dat aan de top hoort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *