AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Cruijff: ‘Ajax straalt weer een eenheid uit’

Johan Cruijff heeft in zijn column in De Telegraaf deze week ook wat positieve puntjes over Ajax te melden. Echter komen er ook weer wat negatieve punten aan het ligt, bijvoorbeeld dat het hele proces nogal traag verloopt.

Cruijff wil deze week stappen maken in de NV Ajax. “Wat ik al aangegeven heb, moeten er deze week stappen worden gemaakt. En maar hopen dat iedereen eindelijk meewerkt. Tussen nu en anderhalve maand moeten echt alle beslissingen voor het nieuwe seizoen genomen worden. Gebeurt dat niet, dan is Ajax weer te laat”, schrijft de legendarische nummer veertien. “Dat moet voorkomen worden en dan maar hopen dat we nog genoeg op het schema in kunnen lopen. Dat zal nog moeilijk genoeg worden, maar als iedereen hetzelfde belang voor ogen heeft, dan is er nog een kans. Ik ben benieuwd.”

Er is volgens Cruijff wel vooruitgang te zien. “Via de leden en de supporters zijn de twee resterende kandidaten voor de bestuursraad naar voren geschoven. Daardoor heeft de club niet alleen de boel prima bij elkaar gehouden, maar straalt het ook eindelijk weer een eenheid uit. Zoals de ex-spelers op De Toekomst in dat opzicht al eerder hebben laten zien hoe het werkt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *