Coach Ajax CT: ‘Marc Overmars maakt me boos’

ajaxreportsAjax Cape Town-coach Muhsin Ertugral heeft zich voor het eerst uitgelaten over de dreigementen vanuit Ajax om de stekker uit de samenwerking te trekken. Ertugral laat weten boos te zijn op Marc Overmars.

‘Het maakt me boos’, antwoordt hij als hem wordt gevraagd naar de uitlatingen van Overmars. De directeur voetbalzaken liet enkele weken geleden blijken dat hij ‘not amused’ was over het feit dat Jan Versleijen ontslag nam bij Cape Town. Overmars dreigde zelfs de samenwerking stop te zetten als de Zuid-Afrikaanse club niet veranderde van visie.

‘Ik moet op mijn woorden letten, maar het maakt me boos wat Overmars zegt op zijn stoel langs de kant’, pareert Ertugral. ‘Hij weet niet wat er gaande is bij de club en ik denk niet dat hij ooit de moeite heeft genomen om hier een wedstrijd te komen bekijken. Een coach moet weten hoe het Zuid-Afrikaanse voetbal in elkaar zit. Wij weten dat Overmars een goede voetballer was, maar dat wil niet zeggen dat je over alles maar iets af denkt te weten.’

The post Coach Ajax CT: ‘Marc Overmars maakt me boos’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *