AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Clarence Seedorf wil nog twee jaar voetballen

Clarence Seedorf heeft donderdag op een persconferentie zijn afscheid aangekondigd bij AC Milan. Hij wil nog twee jaar doorgaan met voetballen.

‘Ik ben nog fit en de passie heb ik ook nog. Als ik me blijf voelen zoals ik me nu voel, verbind ik ook nog geen termijn aan mijn afscheid’, zegt Seedorf. ‘Ik heb in de afgelopen 10 jaar meer tijd bij Milan doorgebracht dan met mijn gezin”, gaf Seedorf te kennen. “Nu is de tijd gekomen om mijn loopbaan elders voort te zetten. Ik heb de keuze uit diverse uitdagende opties. Het zal niet gemakkelijk zijn om de juiste beslissing te nemen. Het moet een project zijn waarvan ik helemaal overtuigd ben.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *