AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Clarence Seedorf: ‘Deur naar Ajax staat altijd open’

Clarence Seedorf weet nog niet wat hij gaat doen. In gesprek met NU Sport zegt hij nog twee a drie jaar door te willen voetballen. Of hij daarna directeur van Ajax wil worden? ‘De deur naar Ajax is altijd open’, laat hij weten in het tijdschrift.

‘Ik wens altijd het beste voor Ajax en mocht er interesse zijn vanuit die club voor een bepaalde rol, dan hoor ik het wel. Mijn deur naar Ajax is altijd open. Ze zijn van harte welkom. Als ik een bijdrage kan leveren aan Ajax of het Nederlands voetbal zal ik dat altijd doen. Adviserend of anderszins. Ik heb vanuit mijn jeugd altijd een speciaal gevoel voor ze gehouden, hoop altijd op positieve ontwikkelingen’, vertelt Seedorf.

De voetballer bevestigt niet dat er interesse is van Ajax in hem, wel van Botafogo. ‘Botafogo is een van de clubs die interesse hebben getoond, maar ook vanuit Amerika, het Midden-Oosten, China en Rusland komen nu telefoontjes.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *