AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Christian Eriksen ziet geen reden om weg te gaan

Christian Eriksen wordt op de voet gevolgd door de grootste clubs van Europa. De Deense middenvelder van Ajax blijft kalm onder die interesse.

De jongeling kwam dit seizoen tot op heden tot zes goals en zestien assists in de Eredivisie, waarmee hij aantoont opnieuw belangrijk te zijn voor Ajax. “Ik ontwikkel me hier nog altijd bij Ajax. Ik kom regelmatig aan spelen toe, dat maakt me beter en beter”, zegt Eriksen op de FIFA-website.

“Ik zie de noodzaak niet van een transfer op dit moment. Ik voel me hier heel erg thuis en ik kan nog voldoende leren bij Ajax”, zegt Eriksen, die in eigen land gezien wordt als de nieuwe Michael Laudrup. “Het moge duidelijk zijn dat het een enorme eer is om met Laudrup vergeleken te worden, maar eigenlijk is er geen sprake van een vergelijking.”

“Het is mijn ambitie om er voor te zorgen dat mensen op een dag spreken over de nieuwe Christian Eriksen dan over de nieuwe Laudrup. Ik wil naam voor mezelf maken en er voor zorgen dat mijn prestaties op het veld goed genoeg zijn en opvallen”, aldus Eriksen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *