‘Christian Eriksen vertrekt naar Liverpool of Tottenham’

ajaxreportsIn de Standard Sport staat donderdag een uitgebreid artikel over Christian Eriksen. De schrijver heeft gesproken met ‘een betrouwbare bron’ van Ajax, die denkt te weten dat Christian Eriksen naar Tottenham Hotspur of Liverpool zal gaan.

Volgens de tipgever zijn Manchester United en Arsenal afgehaakt voor de Deense spelmaker. ‘Liverpool en Tottenham Hotspur scouten hem elke week. Arsenal is niet geinteresseerd en Manchester United evenmin. De club zal hem niet goedkoop laten gaan, dus er is een lange weg te gaan, maar het lijkt er op dat het tussen Liverpool en The Spurs zal gaan’. Hij weet dat beide clubs elke week bij Ajax op de tribune zitten om Eriksen te bekijken.

The Spurs hoopt dat de relatie tussen Jan Vertonghen en Eriksen het talent kan beinvloeden om voor Londen te kiezen. Ajax zou een vraagprijs van 16 miljoen euro hanteren, maar de Londenaren denken aan 9 miljoen euro genoeg te hebben omdat Eriksen in de zomer nog maar een seizoen onder contract staat in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *