AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Christian Eriksen kan maar liefst 20 miljoen euro gaan verdienen

Christian Eriksen staat in de nadrukkelijke belangstelling van met name AS Roma, Manchester United en Malaga. Laatstgenoemde wil de Deense middenvelder een jaarsalaris van vier miljoen euro bieden.

Dat alles meldt Sporten.dl. De Spaanse club, die sinds afgelopen zomer is overgenomen door sjeik Abdullah bin Nasser van de koninklijke familie van Qatar, wil Eriksen voor vijf jaar vastleggen. Dat betekent dat de international in vijf jaar tijd twintig miljoen euro kan opstrijken. Krankzinning, vooral gezien het salaris wat Eriksen nu per jaar krijgt overgemaakt, bijna 1 miljoen euro.

Volgens Sporten is de grote drijfveer achter de belangstelling in Eriksen technisch directeur Fernando Hierro. De oud-speler van Real Madrid bekeek de 19-jarige Deen al meerdere malen. Onder meer tijdens Manchester United – Ajax zou Hierro overtuigd zijn geraakt. Geld is niet het probleem. Wel de concurrentie van United, Roma en ook de Spurs.

Malaga is in ieder geval ambitieus en de kans is zeer aanwezig dat de ploeg voor het eerst in de geschiedenis Champions League gaat halen. Op dit moment staat de ploeg derde en dat geeft recht op rechtstreekse plaatsing. Daarnaast heeft Eriksen al aangegeven graag in Spanje te willen voetballen. Echter, de Deen liet ook al weten dat hij nog genoeg te leren heeft in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *