AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Christian Chivu verkiest Ajax boven Real Madrid

Volgens diverse Roemeense media ligt Ajax momenteel in ‘pole position’ om Christian Chivu aanstaande zomer transfervrij van Internazionale over te nemen. De Roemeen zou liever terugkeren naar Ajax dan om een plekje te moeten vechten bij het eveneens geïnteresseerde Real Madrid.

ProSport, dat met de zaakwaarnemers van Chivu sprak, kwam woendagavond met dit nieuws. ‘Op dit moment spelen we een pokerspel met gesloten kaarten’, sprak John Becali. ‘Wij houden de kaarten verborgen en Inter houdt de kaarten verborgen. Ik wacht op maart. Er is geen haast bij.’

Dat er geen haast bij de zaak is kan duiden op het verlies van interesse van de kant van Real Madrid. De Madrilenen wensen zich immers deze winterstop al defensief te versterken. Chivu blijkt zijn contract bij Internazionale liever uit te willen dienen om vervolgens in de zomer op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.

Ajax heeft via hoofdtrainer Frank de Boer aangegeven eveneens pas in de zomer serieus werk van een transfer van Chivu te willen maken, wanneer captain Jan Vertonghen zeer waarschijnlijk zal vertrekken uit Amsterdam. Zijn contract loopt dan nog slechts één jaar door, waardoor Ajax dan welwillend tegenover een verkoop van Vertonghen zal staan, wat de weg voor Chivu dus vrij zou maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *