Cassierra: ‘Cruijff is de god van de club’


Mateo Cassierra heeft in gesprek met 1900 Magzine zijn eerste échte interview afgegeven. De Colombiaanse spits rept over een moeilijke jeugd in Colombia, het acclimatiseren in Nederland en doelpunten maken. ‘Maar ik voel me hier wel direct al thuis, moet ik zeggen. Ik ben geweldig opgevangen door de groep. Met Andre Onana en Nemanja Gudelj zijn er twee spelers in de selectie die alles voor mij kunnen vertalen in het Spaans. Dat is handig tijdens trainingen.Ze zijn geduldig met me. Door hen begrijp ik alles beter’, begint de jongeling op vreemde bodem die snel met…

Lees verder op Ajax Showtime Nieuws: Cassierra: ‘Cruijff is de god van de club’


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!