AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Buttner: ‘Ajax voelt een beetje als mijn club’

Alexander Büttner kent een geweldig jaar. De linkervleugelspeler van Vitesse speelde een prima seizoen met de Arnhemmers en werd opgeroepen door bondscoach Bert van Marwijk voor de selectie van het Nederlands Elftal, dat mogelijk naar het EK zal gaan.

Tevens staat de 23-jarige speler in de belangstelling van Ajax, de club waar hij afgelopen zondag van verloor met Vitesse.
‘Ik heb dit seizoen mijn naam gevestigd. In de praatprogramma’s op televisie en in de kranten zie ik mijn naam voorbijkomen. Dat is leuk, maar meer ook niet’, vertelt Büttner tegenover Voetbal International.

De geboren Doetinchemmer genoot zijn opleiding bij Ajax, maar wegens een problemen met de reisafstand vertrok hij naar Vitesse. Echter praat hij met veel lof over de Amsterdamse club. ‘De opleiding van Ajax was top, beter kon het echt niet, en dat heeft mij als voetballer gevormd tot wie ik nu ben’.

‘Ik ben Ajax dankbaar. Ik zat in de lichting van Toby Alderweireld, Vurnon Anita en John Goossens. Een mooie tijd en Ajax zit nog in mijn hart. Het voelt nog altijd een beetje als mijn club’, besluit de nieuwbakken International.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *