AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Bulykin voelt weinig voor een terugkeer naar ADO’

Dmitry Bulykin is komend seizoen niet te bewonderen in het shirt van ADO Den Haag. De Rus moet deze zomer transfervrij vertrekken bij Ajax, maar gaat niet in op een ‘prima aanbod’ van de Haagse club.

Mark van der Kallen, commissaris bij ADO Den Haag, heeft laten weten dat Bulykin een goed aanbod heeft ontvangen. “Een salaris waarvan ik denk dat het goed genoeg moet zijn. Maar daar dacht hij anders over, hebben we nu begrepen”, vertelde hij in Voetbal International.

“Bulykin en zijn zaakwaarnemer verwachten waarschijnlijk ergens anders meer te kunnen verdienen, ik ben benieuwd of andere clubs over ons aanbod heen willen gaan.” Toch blijft ADO Den Haag hopen op de terugkeer van Bulykin, die in 2010/2011 topscorer werd bij de Haagse club.

“Hij is voor ons geen gepasseerd station. Hij zou voor ons een prima aanwinst zijn volgend seizoen, voorin als routinier in combinatie met de jonge Mike van Duinen. Daarom houden we alle opties open, maar we zoeken door en kunnen ook niet blijven wachten”, aldus Van der Kallen, die verder niet al teveel in wilde gaan op de mogelijke transfer van Lex Immers naar Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *