AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Bulykin geniet van trainen met ‘idool’ Bergkamp

Dmitriy Bulykin krijgt bij Ajax niet veel speeltijd. De Russische aanvaller wordt veelvuldig gebruikt als pinchhitter en zelfs tijdens de blessuregolf van de Amsterdammers krijgt Bulykin vrijwel geen kans. De aanvaller maakt zich echter niet druk en schikt zich in zijn rol als reserve.

“Natuurlijk wil ik spelen en scoren, maar het is voor mij geen probleem om op de bank te zitten”, vertelt Bulykin, die dit seizoen vijf doelpunten maakte. “Misschien is dat voor jonge spelers moeilijker te verteren. Ik weet wat ik kan en wat er van me wordt gevraagd. Ik ben in elk geval zeer gemotiveerd en wacht op mijn kans, want ik wil doelpunten maken voor Ajax.”

De bonkige aanvaller zegt te genieten van de trainingen bij Ajax. “Het is leuk om de persoon te zien die vroeger mijn idool was. Dat ik nu met hem samenwerk is fantastisch. Als de aanvallers apart trainen van de verdedigers houdt hij zich bezig met de aanvallers en legt hij kleine dingetjes uit. Wat dat betreft is het mooi om te trainen onder wereldberoemde ex-voetballers als Bergkamp en Frank de Boer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *