Braziliaanse legende prijst Neres: ‘Hopelijk wordt hij een Braziliaanse ster’

David Neres is een bijzondere speler en heeft het in zich een Braziliaanse ster te worden. Dat stelt zaalvoetballegende Falcão, die woensdag in actie kwam tijdens een zogenoemde Legends-wedstrijd tussen Ajax en São Paulo.

Ajax heeft volgens Falcão een uitstekende reputatie in Brazilië. “Ajax is een grote naam in Brazilië. De geschiedenis van Ajax en de impact die de club heeft gehad, spreken veel mensen aan”, aldus de Braziliaan (41) op de officiële website van Ajax.

In Amsterdam spelen momenteel twee Brazilianen: David Neres (21) en Danilo Pereira (19). De ontwikkeling van Neres wordt door Falcão van afstand gevolgd. “Hij is een bijzondere speler, very special. Laten we hopen dat zijn ontwikkeling doorzet en Neres een Braziliaanse ster wordt.”

De Legends-wedstrijd tussen Ajax en São Paulo eindigde in een 4-5 overwinning voor de Brazilianen. Naast Falcão kwamen Rai, Denilson en Diego Lugano in actie. Bij Ajax stonden onder meer Edwin van der Sar, Aron Winter, Richard Witschge en Mario Melchiot op het veld.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer