Bosz: ‘Ik wil vermaken met mijn ploeg’


In het 1900 Magazine is Peter Bosz ingegaan op zijn voetbalvisie als trainer. Een visie die niet ontstaan is uit Bosz’ kwaliteiten als voetballer. ‘Peter Bosz was een andere voetballer dan dat hij trainer is. Maar wel in beide gedaanten een winnaar. Dat is waarschijnlijk een van de weinige overeenkomsten’, begint de opvolger van Frank de Boer overtuigend. Bosz moet spektakel gekoppeld aan resultaat terugbrengen naar de Amsterdam ArenA, waar de laatste jaren het aan die combinatie weleens ontbrak. ‘Ik heb nooit van de ene op andere dag de keuze gemaakt voor aanvallend voetbal. Ik had geen…

Lees verder op Ajax Showtime Nieuws: Bosz: ‘Ik wil vermaken met mijn ploeg’


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!