AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Boilesen kan contract tekenen tot 2015 bij Ajax

Ajax heeft deze week Nicolai Boilesen een nieuw contract voorgeschoteld. Het contract dat de Amsterdammers aan de Deense linksachter voor hebben gelegd, loopt tot medio 2015. Momenteel staat Boilesen tot medio 2013 onder contract in de Nederlandse hoofdstad.

Ajax-trainer Frank de Boer bevestigde tegenover het Deense Ekstra Bladet het nieuws. Ook Kenny Boilesen, zijn vader, die tevens zijn zaakwaarnemer is, heeft bevestigd dat de titelhouder zijn zoon een nieuwe aanbieding heeft gedaan. Boilesen heeft geen tijdsdruk, want er is geen deadline ingesteld.

Boilesen senior denkt dat de deal in één maand beklonken kan zijn. Naar zijn woorden is zijn twintigjarige zoon gelukkig in Amsterdam en hij hoopt dat snel een einde komt aan de contractonderhandelingen.

In 2011 debuteerde Boilesen in het eerste van Ajax. Vlak voor de rust verving hij Daley Blind en maakte hij direct indruk. Hij ontpopte zich tot een basisspeler onder trainer De Boer. Dit seizoen raakte hij na enkele speelweken geblesseerd en nog steeds is de linkspoot herstellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *