AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Bergkamp mag niet met zijn Rover bij Ajax verschijnen

Interim-directeur Martin Sturkenboom van Ajax heeft het niet zo met het technische hart van de club. Althans zo lijkt het. De directeur liet aan NUsport weinig positieve woorden los over Wim Jonk. Tegenover hetzelfde medium is hij ook niet te positief over Dennis Bergkamp.

“Bergkamp lapt simpele regels aan zijn laars. Als Bergkamp in zijn vrije tijd in een Rover rijdt, moet hij dat zelf weten. Maar voor een sponsor die veel geld betaalt, is het niet echt leuk dat hij ook naar de ArenA en naar De Toekomst in zijn eigen auto rijdt”, legt Sturkenboom uit. “Ik neem hen de organisatorische tekortkomingen niet eens zo kwalijk. Ze moeten nog zoveel leren, heb aangeboden ze daarbij te helpen.”

“Ik ben van plan eens in de twee weken op zaterdag naar de jeugd te gaan. Die betrokkenheid heeft Danny Blind ook, hij is er bijna altijd. Met alle respect: Ik vraag me weleens af of Dennis Bergkamp en Wim Jonk wel snappen dat je heel erg betrokken moet zijn. Zeker als je verantwoordelijk wilt zijn voor de jeugdopleiding, dan moet je daar zaterdags gewoon zijn”, aldus Sturkenboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *