Becali: ”Waarom zou ik eten met losers van Ajax?’


ajaxreportsSteaua Boekarest-eigenaar Gigi Becali heeft verklaard waarom hij niet aan tafel zat bij een etentje dat door Ajax was georganiseerd in Amsterdam.

‘Die president van Ajax had goedkope schoenen. Hij loopt op sloffen van tweehonderd euro. Die van mij kostten vierduizend. Daar kan ik toch niet bij aan tafel gaan zitten? Juist, dat kan niet’, zegt Becali. ‘‘Ik heb dat etentje bij Ajax helemaal niet nodig. Waarom zou ik eten met losers? Ik heb gegeten bij Real Madrid, Real Betis, Olympique Lyon en Valencia. Wat moet ik bij Ajax?.’

De eigenaar wil wel om tafel met Roman Abramovitch. ‘Ik was niet geïnteresseerd een lunch met Ajax. Waarom zou ik? Abramovich, dat is een ander verhaal.’


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!