AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Bas Dost is klaar met Ajax

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Bas Dost ligt, maar een transfer naar Ajax is volgens de topscorer zeker geen optie meer. Dat laat de spits van SC Heerenveen weten in het Algemeen Dagblad.

“Ik wilde destijds heel graag naar Ajax. Maar dat gevoel is helemaal verdwenen. Als je een speler wil hebben en het verschil tussen vraag en aanbod is niet zo groot, dan zie ik het probleem niet. Ik snap niet dat je daar tot twaalf uur ‘s nachts de tijd voor nodig hebt. Toen ik om tien voor twaalf een belletje kreeg dat het niet doorging, was ik er wel klaar mee. Het gaat nu niet meer gebeuren,”zo vertelt Dost.

Vooral Vfl Wolfsburg en Altetico Madrid lijkt concreet.”Ik denk wel dat ik samen met Falcao in de spits kan spelen. Het is mooi dat er uit zoveel landen interesse is, maar ik verwacht niet dat ik op korte termijn iets teken. Ik heb alleen met Wolfsburg om de tafel gezeten. Met trainer Felix Magath heb ik een prima gesprek gehad, maar daar trek ik nog helemaal geen conclusies uit. Ik wil eerst nog vlammen bij Heerenveen,”zo eindigt de topscorer van de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *