AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Barcelona mag bellen maar blijf toch bij Ajax’

Pep Guardiola stopt bij FC Barcelona. Frank de Boer ging op de persconferentie al in op de suggestie dat hij weleens genoemd zou kunnen worden in Spanje. ‘Barcelona kan bellen, maar ik blijf bij Ajax’, zegt De Boer.

Waarom? ‘Nou ik zit lekker hier. Ik zou ook niet zonder jullie kunnen, jongens’, grapt hij door. Daarna komt de serieuze kant naar boven. ‘Het is wel een aderlating. Rijkaard is er natuurlijk mee begonnen, maar Guardiola heeft het spel van de ploeg geperfectioneerd. Ik zou het jammer vinden voor Barcelona, maar aan de andere kant: veel valt er voor hem ook niet meer te winnen.’

De Boer zal het stokje echter niet overnemen. ‘Ze kunnen bellen, maar ik voel me hier heel prettig. Ik ben pas net begonnen. Om zo’n grote stap te maken, en dan ook nog een andere taal te gaan spreken, daar moet ik nog een paar jaar op wachten’, benadrukt de man die anderhalf jaar geleden zei dat hij tien jaar bij Ajax wilde blijven. ‘Daar sta ik nog steeds volledig achter.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *