‘AS Roma wil af van Maarten Stekelenburg’

AS Roma is bereid Maarten Stekelenburg deze zomer van de hand te doen. Volgens onder andere La Gazzetta Dello Sport denkt AS Roma aan een bedrag van circa zes miljoen euro. Een bedrag dat de Serie A-club vorig jaar nog aan Ajax betaalde.

Stekelenburg lijkt komend seizoen niet te hoeven rekenen op veel speelminuten in Rome. Zdenek Zeman zwaait vanaf deze zomer de scepter in de Italiaanse hoofdstad en ziet het niet echt zitten in de doelman. Bogdan Lobont kreeg in de voorbereiding bijzonder veel speeltijd en AS Roma nam ook nog eens Maruo Goicoecha overgenomen van het Uruguyaanse Danubio.

AS Roma nam Maarten Stekelenburg pas vorig jaar zomer van Ajax over. Volgens diverse bronnen voor een bedrag van 6 miljoen euro. In Rome kon Stekelenburg tot dusver geen onuitwisbare indruk achterlaten. Sterker nog, de doelman oogde regelmatig onzeker in het Roma-doel en ook de rode kaarten die hij opliep in de Serie A vielen op.

Volgens de roze sportkrant uit Italië zouden het Fulham van Martin Jol maar ook Tottenham Hotspur interesse hebben in Stekelenburg. Mogelijk wordt Stekelenburg de derde Oranje-doelman in de Premier League. Michel Vorm (Swansea City) en Tim Krul (Newcastle United) zijn al niet meer weg te denken uit de sterkste competitie ter wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *