‘Arsenal wil Van der Wiel voor negen miljoen wegplukken bij Ajax’

Volgens The Mirror is aanvaller Robin van Persie nog lang niet vertrokken bij zijn club Arsenal. De krant bericht verder dat landgenoot Gregory van der Wiel nadrukkelijk in de belangstelling staat van de ploeg uit Londen om in de komende weken de overstap te maken naar de Premier League, voor een slordige negen miljoen euro.

Van Persie leek lange tijd absoluut weg te willen. De grootste redenen daarvoor waren het uitblijven van prijzen bij Arsenal en het uitblijven van grote prijzen. Trainer Arsène Wenger hoorde de noodkreet van zijn aanvoerder aan en werkte achter de schermen aan nieuwe versterkingen. Zo werden Lukas Podolski en Olivier Giroud al aangetrokken en lijkt Santiago Cazorla onderweg naar The Gunners. Naar verluidt wil Wenger Van Persie alleen laten gaan bij een bod rond de 38 miljoen euro.

Wenger zou de Nederlandse aanvaller verder tegemoet willen komen met het aantrekken van Ajax-vleugelspeler Van der Wiel, die nog een éénjarig contract heeft in Amsterdam. Enerzijds zou Arsenal zich graag willen versterken met de Nederlands international. Anderzijds zou Ajax met Ricardo van Rhijn de opvolger in huis hebben en nog negen miljoen euro willen incasseren voor Van der Wiel, voordat hij transfervrij de deur uitloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *