AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Arrestatie bevel tegen Steven Pienaar

De justitie in Engeland heeft bevel gegeven Everton-middenvelder Steven Pienaar te arresteren, zo meldt de Engelse krant The Mirror. De Zuid-Afrikaan heeft de autoriteiten niet op tijd laten weten wie er schuldig is aan twee snelheidsovertredingen welke op naam van zijn auto staan. Ook verscheen hij niet bij de Chelmsford Magistrates-rechtszaal, waar hij maandag terecht zou staan voor deze zaak.

De auto van de dertigjarige Pienaar werd tot twee keer toe, op dezelfde weg, betrapt op te hard rijden. Via een brief moest hij verklaren wie er op dat moment in de auto zou hebben gereden. De oud-Ajacied heeft tot twee keer toe nagelaten de identiteit van de chauffeur bekend te maken. De afwezigheid bij de rechtszaak is voor de justitie reden genoeg om Pienaar op te pakken.

De Zuid-Afrikaan staat een mogelijk rijverbod te wachten, omdat beide snelheidsovertredingen terechtstaan voor minimaal zes strafpunten op zijn rijbewijs. In maart 2010 kreeg Pienaar al een rijontzegging voor een jaar, voor het rijden onder invloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *