‘Armenteros start geen arbitragezaak tegen Heracles’

Een transfer van Samuel Armenteros van Heracles Almelo naar Ajax lijkt ver weg. De aanvaller is zelf echter niet van plan om moeilijk te gaan doen, een arbitragezaak om een vertrek te forceren is dan ook uitgesloten.

“Ik ga ervan uit dat dit niet mijn laatste kans was”, zegt de Zweed in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 22-jarige aanvaller is niet van streek. “Ach, je weet dat Ajax een bepaalde strategie heeft. Dit bedrag en anders niet. Er is geen akkoord, dus focus ik me gewoon op Heracles. Dat deed ik overigens al, want ik ben nuchter gebleven nadat Ajax een week geleden interesse had getoond. Ik heb me het hoofd niet op hol laten brengen.”

Toch zijn er wel degelijk dubbele gevoelens bij de Heracles-speler. “Als voetballer wil je het hoogste bereiken, natuurlijk wil je die stap naar Ajax maken. Aan de andere kant: dat Heracles me niet zomaar laat gaan, zegt ook iets. Ik weet niet of er nog een opening komt, maar daar hou ik me nu niet mee bezig.” Een arbitragezaak staat niet op de planning. “Welnee, ik zal me nog meer dan vorig jaar laten zien bij Heracles. Wat heb je er aan om te gaan zeuren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *