Aras Ozbiliz voelt niets voor overgang naar Rusland


Vleugelaanvaller Araz Özbiliz gaat niet naar Rusland. Eerder werd bekend dat het medium Sovsport zaterdag naar buiten zou brengen dat het Russische Kuban Krasnodar het voorzien zou hebben op de Ajacied.

Özbiliz, die volgende week wordt geopereerd aan zijn scheenbeen, heeft tegenover de Armeense media laten weten niet te zullen vertrekken bij Ajax. ‘Ik ben niet van plan om te vertrekken. Ik wil bij Ajax blijven. Ik voel me goed bij de club en ben kampioen geworden van Nederland. Ik ga niet naar Kuban, want ik ben met alles tevreden bij Ajax,’ aldus de 22-jarige linkspoot.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!