Alderweireld: ‘Ik ben klaar voor een stap omhoog’

Ajax-trainer Frank de Boer rekent erop dat Toby Alderweireld in de zomer vertrekt bij de Amsterdamse ploeg. De centrale verdediger heeft echter nog niets gehoord over een eventuele transfer. ”Mijn zaakwaarnemer heeft nog niets gehoord”, zegt hij tegenover NUsport.

”Ik wacht rustig af of Ajax nog met een nieuwe aanbieding kom. Mijn vader, die dat soort dingen regelt, schermt me goed af voor dit soort zaken zodat ik me op het voetbal kan concentreren”, zegt de Belg, die nog een contract in Amsterdam heeft tot de zomer van 2015.

Alderweireld staat overigens wel open voor een nieuwe club. ”Ik ben klaar voor die stap omhoog als er een mooie club komt, maar ik kan ook nog een jaar blijven. Misschien is er nog een aanbieding op komst, maar ik wil het er nu eigenlijk liever niet over hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *