Alderweireld: ‘Bij Ajax stond ik stil in mijn ontwikkeling’


Waar Toby Alderweireld bij Ajax een vaste basisklant was, moet de Belgische verdediger het nu doen met invalbeurten bij zijn huidige werkgever Atlético Madrid. Desalniettemin is de linksbenige verdediger content met de overstap die hij afgelopen zomer maakte.

“Ik heb de stap gemaakt om sportieve vooruitgang te boeken en dat is zeker het geval”, begint Alderweireld tegenover het Belang van Limburg. “Ik voel me beter en sterker en zet stappen vooruit in mijn ontwikkeling door mijn transfer naar Atlético. Als ik bij Ajax was gebleven, dan was ik stil blijven staan”, weet de international.

The post Alderweireld: ‘Bij Ajax stond ik stil in mijn ontwikkeling’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Alderweireld: ‘Bij Ajax stond ik stil in mijn ontwikkeling’


Waar Toby Alderweireld bij Ajax een vaste basisklant was, moet de Belgische verdediger het nu doen met invalbeurten bij zijn huidige werkgever Atlético Madrid. Desalniettemin is de linksbenige verdediger content met de overstap die hij afgelopen zomer maakte.

“Ik heb de stap gemaakt om sportieve vooruitgang te boeken en dat is zeker het geval”, begint Alderweireld tegenover het Belang van Limburg. “Ik voel me beter en sterker en zet stappen vooruit in mijn ontwikkeling door mijn transfer naar Atlético. Als ik bij Ajax was gebleven, dan was ik stil blijven staan”, weet de international.

The post Alderweireld: ‘Bij Ajax stond ik stil in mijn ontwikkeling’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!