AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Ajax ziet af van aantrekken Luciano Narsingh

Marc Overmars heeft dinsdagochtend bekend gemaakt dat Ajax er niet meer vanuit gaat dat Luciano Narsingh (21) naar Amsterdam verkast. Volgens de kersverse directeur voetbalzaken van Ajax vraagt SC Heerenveen te veel geld voor haar speler. ‘Dan houdt het op’, aldus Overmars.

Overmars voerde maandag naar eigen zeggen een ’uiterst positief’ gesprek met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de speler. ‘We wilden Luciano voor vier jaar aan ons binden. En daar lag het probleem ook niet meer’, stelt Overmars, die daarmee door laat schemeren dat Ajax en de speler zelf al rond waren.

‘We hebben SC Heerenveen vervolgens een verhoogde aanbieding gedaan, die niet is geaccepteerd. Dan houdt het op. We gaan over de grens kijken’, geeft Overmars dinsdag in De Telegraaf aan. Hij betreurt het (voorlopig) afketsen van de deal tussen Ajax en de Amsterdammer. ‘Maar meer uitgeven dan we nu wilden, past in onze visie niet voor een speler die tot de zomer van 2013 vastligt.’

‘Bij Ajax groeien de bomen niet tot in de hemel. Wie weet is Luciano volgend jaar haalbaar’, geeft de sportbestuurder aan. SC Heerenveen denkt voor het afkopen van de één jaar doorlopende contract van Narsingh aan een bedrag van zes miljoen euro, terwijl Ajax naar verluidt drie miljoen euro bood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *